درباره دانشگاه::
تماس با ما::
::

..
سایت دانشگاه علم و صنعت ایران- واحد نور را چگونه ارزیابی می کنید:
بد

آدرس:

تهران، میدان رسالت، خیابان هنگام، دانشگاه علم و صنعت ایران، جنب دانشکده مهندسی کامپیوتر، دفتر واحد نور

تلفن: 77240582

پست الکترونیک: noor@iust.ac.ir

پیوند با سیستم های دانشگاه

..
:: استاد ارجمند جناب آقای دکتر محسن ابراهیمی مقدم ::

استاد ارجمند جناب آقای دکتر محسن ابراهیمی مقدم

مشیت الهی بر این تعلق گرفته که بهار فرحناک زندگی را خزانی ماتم زده به انتظار بنشیند و این بارزترین تفسیر فلسفه آفرینش در فرحنای بی کران هستی و یگانه راز جاودانگی اوست . بدینوسیله ضمن اعلام همدردی ، درگذشت برادر گرامیتان را به شما و خانواده محترمتان تسلیت عرض نموده و برای آن مرحوم از درگاه خداوند متعال مغفرت و برای جنابعالی و سایر بازماندگان صبر جمیل و اجر جزیل خواهانیم .

دفعات مشاهده: 1060 بار   |   دفعات چاپ: 330 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

کد امنیتی را در کادر بنویسید >

Persian site map - English site map - Created in 0.222 seconds with 1011 queries by yektaweb 3505