درباره دانشگاه::
تماس با ما::
::

..
سایت دانشگاه علم و صنعت ایران- واحد نور را چگونه ارزیابی می کنید:
بد

آدرس:

تهران، میدان رسالت، خیابان هنگام، دانشگاه علم و صنعت ایران، جنب دانشکده مهندسی کامپیوتر، دفتر واحد نور

تلفن: 77240582

پست الکترونیک: noor@iust.ac.ir

پیوند با سیستم های دانشگاه

..
:: بازدید نمایند مردم شریف نور و محمودآباد از واحد نور ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۳/۶/۲۹ |

AWT IMAGE

جناب آقای دکتر فیاضی نماینده محترم مردم شریف نور و محمودآباد در مجلس شورای اسلامی از واحد نور دانشگاه علم و صنعت واحد نور در روزسه شنبه مورخ 25/6/1393 بازدید به عمل آوردند.

براساس این گزارش ایشان ابتدا به اتفاق دکتر علائیان و دیگر عوامل اجرایی دانشگاه از قسمت های مختلف : کلاس های درس ، نماز خانه ، کتابخانه ، سایت کامپیوتر ، سلف سرویس و .... که در ماه های اخیر تجهیز و آماده شده بود بازدید و رهنمود های لازم را ارائه کردند.

سپس جلسه ای با دکتر علائیان ،اعضای هیأت علمی و مدیران اجرایی برگزار نموده که در ابتدادکتر علائیان ضمن خوشامد گویی از حمایت های آقای دکتر فیاضی از واحد نور تشکر و قدرانی نموده و گزارشی از روند فعالیت ها و اقدامات واحد نور را ارائه و مواردی که لازم دانستند تا از طریق نماینده محترم پیگیری گردد را مطرح کردند.

AWT IMAGE

آنگاه آقای دکتر فیاضی ضمن تشکر از رئیس واحد نور به دلیل اقدامت مثبت انجام گرفته از جمله افزایش رشته از 2 به 13 رشته و افزایش دانشجو به حدود 200 نفر ، آمادگی خود را جهت پیگیری مشکلات واحد نور اعلام و در خصوص افزایش بوجه واحد نور در قانون بودجه سال 94 کشور و همچنین پیگیری تحویل نهایی زمین 25 هکتاری از طریق منابع طبیعی قول مساعد دادند.

دفعات مشاهده: 1768 بار   |   دفعات چاپ: 458 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

کد امنیتی را در کادر بنویسید >

Persian site map - English site map - Created in 0.196 seconds with 1016 queries by yektaweb 3465